بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/09/28 - 11:18
  • - تعداد بازدید: 91
  • - تعداد بازدیدکننده: 87
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه سلامت

نشست مسئولان بیمه سلامت استان با رئیس بنیاد نخبگان استان و جمعی از پژوهشگران و نخبگان حوزه سلامت برگزار شد.

مسئولان بیمه سلامت با طرح مسائل و اولویت‌ های پژوهشی خود باب همکاری بین‌ بخشی را باز کردند تا از این طریق از ظرفیت پژوهشگران و نخبگان استان در راستای رفع چالش ‌های موجود و کاهش هزینه‌ های درمان بهره‌گیری کنند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان:

در این نشست یعقوب طادی رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری تحقیق و پژوهش را زیربنای توسعه پایدار عنوان کرد و گفت: اگر می بینیم که استان به توسعه همه‌ جانبه دست نیافته است به این علت است که در گذشته مبنای تصمیم‌ گیری ‌ها کمتر بر پایه پژوهش ‌های مساله ‌محور و کاربردی بوده است.

طادی افزود: اگر بخواهیم به توسعه پایدار دست پیدا کنیم، لازم است که از ظرفیت پژوهشگران و محققان استفاده کنیم و به این بخش بیش از گذشته بها داده شود.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود که دستگاه‌ های اجرایی برای موضوع پژوهش ارزش بیشتری قائل شده و ارتباط بیشتری با این مقوله برقرار کنند.

علیرضا اصغرزاده مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار داشت: بیمه سلامت اگر چه با تاخیر زیادی به حوزه پژوهش ورود پیدا کرده است، اما طی دو سال اخیر با جدیت بسیاری که در این رابطه به کار گرفته است، تلاش دارد تا با بهره‌گیری از طرح‌ های پژوهشی بتواند بخشی از مشکلات مردم را رفع و هزینه ‌های درمان را از این طریق کاهش دهد.

اصغرزاده در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه سلامت استان افزود: مطالعه و تحقیق، راه ‌های جدیدی را بر روی بخش ‌های مختلف باز می‌کند و نتایج آن باعث رشد سطح علمی کشور شده و زندگی راحت‌ تری را برای مردم کشور به ارمغان می‌آورد.

وی تصریح کرد: با بهرگیری از ظرفیت و توان پژوهشگران می‌توان بسیاری از موانع را از میان برداشت و کشور را در ریل توسعه و آبادانی قرار داد.

علی احمدی نخبه علمی حوزه سلامت وعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با تاکید بر اینکه پژوهش باید آگاهانه و مساله‌ محور باشد اظهار داشت: در همین راستا پژوهشی که مشکلی از مردم حل نکند، ارزشی ندارد.

احمدی افزود: پژوهش‌ های مساله‌ محور نقش مهمی در تصمیم‌ گیری‌ ها و سیاستگذاری ها دارند و به ویژه در حوزه سلامت که با جان انسان‌ ها ارتباط مستقیمی دارد، می تواند راهگشا باشد.

وی افزود: یکی از چالش های کنونی کشور، مصرف بالای داروست. این در حالی است که این موضوع هزینه‌ های مالی زیادی بر دولت و مردم تحمیل کرده است. از همین رو می توان با پژوهش ‌های کاربردی و از سوی دیگر فرهنگسازی چنین چالش هایی را از میان برداشت.

در پایان استادان دانشگاه ‌ها و پژوهشگران برتر استان نیز به بیان ایده‌ ها و طرح ‌های خود در حوزه سلامت پرداختند.

در این نشست از علی احمدی، امیرحسین همتی، ابراهیم رحیمی، مجید اسدی، محمد یزدان پناه، نجمه واحد دهکردی، فاطمه خداوردی پور دهکردی، عباس دوستی، بهنام بختیاری مقدم، زهرا کریمی، رضا جهانبازی و نیلوفر نعمت الهی به عنوان پژوهشگران برتر حوزه سلامت استان تجلیل شد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,گفتگو
  • کد خبر : 174884
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر