با هدف امیدآفرینی و هدایت تحصیلی صورت گرفت
مرحله ششم اجرای طرح ایران گشت در مدارس استان چهارمحال و بختیاری
در مرحله ششم اجرای طرح ایران گشت، تعدادی از دانش آموزان دختر دبیرستان نمونه دولتی پژوهش شهرکرد از شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری استان بازدید کردند.

یعقوب طادی رئیس بنیاد نخبگان استان با اشاره به اجرای طرح ایران گشت در استان گفت: این طرح با هدف آگاه شدن دانش آموزان دوره متوسطه از فعالیت ها، ظرفیت های موجود و پیشرفت های کشور (با اولویت دستاوردهای پس از پیروزی انقلاب)، تقویت حس خودباوری ملی و ارتقای سطح باور دانش آموزان به توانایی های متخصصان و مدیران فعال در کشور، آشنایی دانش آموزان با شاخه ها و رشته های تحصیلی و فرصت ها و زمینه های شغلی مرتبط با آنها و همچنین آشنایی با ظرفیت های بومی و صنعتی استان اجرا می شود.
وی تصریح کرد: طرح ایران گشت به همت بنیاد نخبگان و با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین فرماندهی سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) استان، برای دانش آموزان مستعد دوره متوسطه اجرا می شود.
در ششمین دوره طرح ایران گشت، تعداد 101 نفر از دانش آموزان پایه دهم دبیرستان دخترانه نمونه دولتی پژوهش شهرکرد، از مجموعه شرکت های دانش بنیان واقع در پارک علم و فناوری استان دیدن کردند.
در ابتدای بازدید، دانش آموزان با تاریخچه تأسیس و همچنین پیشرفت های علمی و فناوری شرکت های دانش بنیان آشنا شدند. سپس دانش آموزان در گروه های بیست نفره از واحدهای مختلف پارک بازدید نموده و پاسخ سوالات خود را از کارشناس هر واحد دریافت کردند. همچنین در مورد همکاری دانش آموزان با پارک علم و فناوری، سایت مربوطه و راه های ارتباطی، توضیحات لازم به دانش آموزان ارائه شد. در طول بازدید، مدیر و معاونین مدرسه به عنوان مربی راهنما دانش آموزان را همراهی کرده و سعی بر این داشتند که با طرح پرسش های هدفمند، توضیحات کارشناسان پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان را در جهت اهداف بازدید سوق دهند و راهنمای متخصص نیز با سعه صدر و در کمال آرامش به سوالات دانش آموزان پاسخ داد.
لازم به ذکر است پارک علم و فناوری، نهادی اجتماعی و جایگاهی برای توسعه نوآوری های دانش محور از طریق مساعدت در تشکیل و تقویت بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط و بخشی از راهبرد اندیشمندانه و هماهنگ برای توسعه ملی محسوب می شود. امروزه بیش از ۸۰۰ پارک علمی، تحقیقاتی و فناوری در جهان فعالیت می کنند. پارکهای علم و فناوری علاوه بر امکان فعالیت شرکت های کوچک و متوسط دانش محور و کارآفرین در یک محیط اقتصادی، بستر لازم جهت انتقال و توسعه فناوری، تولید با ارزش افزوده بالا، جذب سرمایهگذاری خارجی و ورود کارآفرینان و واحدهای صنعتی به بازارهای جهانی را فراهم می نمایند. امروزه به پارک های علم و فناوری، به عنوان راه حلی برای مشکلات پیچیده توسعه اقتصادی، ایجاد شغل، رفع مشکل بیکاری، توسعه کسب و کارهای جدید و ارتقای فناوری در صنعت نگاه می شود. از این رو، پارک های علمی یا فناوری به طور قابل ملاحظه مورد توجه دولت ها در سرتاسر جهان قرار گرفته اند. ایران نیز از این امر مستثنی نبوده و برنامه ریزی های لازم برای ایجاد پارک های علم و فناوری در نقاط مختلف کشور انجام شده است. پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری نیز از جمله این پارک ها است که به عنوان سی امین پارک علم و فناوری کشور و به منظور اعتلای هرچه بیشتر استان در عرصههای علمی و فناوری، صنعت پیشرو و اقتصاد دانش بنیان، در سال 1391 تأسیس و راه اندازی گردید.