نشست راهبر و اعضای هسته مسئله محور علمی پژوهشی با رییس بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری
جلسه مشترک رئیس و کارشناسان بنیاد نخبگان، راهبر و اعضای یکی از هسته های مسئله محور علمی پژوهشی استان (هسته طرح شهید احمدی روشن) برگزار شد.
در راستای هدایت و حمایت از تشکیل هسته های مسئله محور علمی و پژوهشی در استان و با هدف راهنمایی و جهت دهی در مسیر اهداف تشکیل هسته های پژوهشی، نشستی با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان، کارشناسان بنیاد نخبگان، راهبر هسته مسئله محور و دانشجویان عضو این هسته در بنیاد نخبگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری:
در ابتدای نشست یعقوب طادی رئیس بنیاد نخبگان استان گفت: به منظور آشنا سازی نخبگان با نیاز ها و مسائل کشور و ترغیب آنان به کارگروهی پیرامون مسئله های ملی، منطقه ای و راهبردی، بنیاد ملی نخبگان از تشکیل هسته های مسئله محور علمی، پژوهشی و فناورانه پشتیبانی می کند که این هسته ها با محوریت استادان برجسته دانشگاهی اجرا می شوند.
طادی هدف از این طرح را آموزش دانشجویان مستعد در بستر حل یک مسئله واقعی، افزایش مهارت های اجتماعی و ایجاد حس خودباوری در دانشجویان مستعد، هدایت دانشجویان مستعد برای حل مسئله های راهبردی کشور، ایجاد شبکه دانشجویان دارای توانایی کار گروهی و حل مسئله و افزایش اعتماد دستگاه های اجرایی، مراکز علمی و بخش خصوصی به دانشجویان مستعد دانست.
رئیس بنیاد نخبگان استان ضمن گفت وگو با دانشجویان طرح هسته های مسئله محور و در جریان قرار گرفتن مسائل آنها گفت: دانشجویان علاقمند به تحقیق و پژوهش باید نحوه تحقیق و پژوهش و کار تیمی را به خوبی فرا گیرند که این طرح در این راستا حرکت خوبی را برای دانشجویان علاقه مند در پی داشته است.
سپس فرید براتی عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد و راهبر هسته مسئله محور با عنوان «طراحی حسگر پایش وضعیت سلامت و تولیدمثل گاو شیری»، ضمن تشکر از همراهی و حمایت بنیاد نخبگان استان از طرح های مسئله محور دارای اهمیت، گفت: تشکیل این هسته بر اساس ایده کاربردی در حوزه دامپزشکی و کشاورزی می باشد که محصول نهایی هسته می تواند موجب برطرف نمودن تقاضای بخشی از صنعت دامپروری کشور خواهد شد. با تولید این محصول نیاز کشور به واردات نمونه مشابه برطرف می شود.
هدف از اجرای طرح، مدیریت نوین و پیشرفته یک مجموعه دامپروری می باشد تا ضمن سهولت در امر مدیریت آن، دقت کنترل امور مربوط به سلامت و تولیدمثل دام افزایش یابد. هسته مربوطه متشکل از دانشجویان مستعد در حوزه دامپزشکی، مهندسی برق و کامپیوتر می باشد. سعی شده دانشجویان رشته های مختلف برای پیشبرد فعالیت هسته بکارگیری شود.
در ادامه دانشجویان هسته ضمن ارائه گزارشی از عملکرد تیم خود و میزان پیشرفت طرح، تشکیل این هسته ها را برای دانشجویان در زمینه های توانمند سازی، کار گروهی، حل مسئله، افزایش اعتماد به نفس، کارآفرینی و ایده پردازی و استفاده از تجربیات صنعت، بسیار مفید و اثر بخش دانستند.