در راستای اجرای برنامه های معرفتی و هویتی بنیاد نخبگان/
اردوی جهادی فرهنگی- آموزشی در چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
اردوی جهادی فرهنگی- آموزشی با مشارکت بنیاد نخبگان استان و قرارگاه سازندگی شهید علم الهدی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد ویژه خواهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری:
تعدادی از مستعدین برتر و دانشجویان استان به همراه گروه جهادی چهارده معصوم قرارگاه سازندگی شهید علم الهدی بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد، در روستای آزادگان از توابع شهرستان بن در استان چهارمحال و بختیاری خدمت رسانی کردند.
یعقوب طادی رئیس بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری گفت: برگزاری اردوهای جهادی در سال های اخیر این باور عمومی را ایجاد میکند که نخبگان و دانشجویان علاوه بر فعالیت های علمی، پژوهشی و تحصیلاتی میتوانند با کارهای جانبی و فوق برنامه در راستای تحقق بخشیدن به اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی نظیر خدمترسانی به مردم کم توان، فقر زدایی از جامعه و استفاده از نتایج و تخصص علمی جامعه نخبگان و دانشگاهی عمل کنند.
وی گفت: اهمیت و نقش اردوهای جهادی در واقع بالا بردن بینش معنوی و ارتقاء روحیه جهادی، آشنایی با زندگی مردم، لمس واقعیت های زندگی، خدمت رسانی، رفع فقر فرهنگی و نیازهای مردم در زمینه دینی، اعتقادی، مهارت افزایی زوجین و تحکیم نهاد خانواده و در نهایت بندگی است.
در طول این اردو، خواهران جهادگر با روحیه ای سرشار از تعهد و عشق به خدمت به مردم، در حوزه های متنوع فرهنگی، بهداشتی، آموزشی، مشکلات اجتماعی و مشاوره خانواده به فعالیت پرداختند. این فعالیت ها با هدف ارتقاء سطح آگاهی و رفاه مردم روستا و تقویت مسائل فرهنگی و اجتماعی آنان انجام شد. از جمله فعالیت های مهم این گروه، کار با کودکان بود که در آن به مسائلی چون بهداشت فردی، تقویت خلاقیت، آموزش مفاهیم قرآنی، برگزاری بازی های تربیتی و آموزش شعرهایی با موضوع هدایت پرداخته شد. همچنین، خواهران جهادگر با همکاری بچه ها و اهالی روستا، دیوارهای مدارس را رنگ آمیزی کردند که علاوه بر زیباسازی محیط، حس تعلق و نشاط را در کودکان تقویت کرد.
برای بانوان روستا نیز دوره های آموزشی و مشاوره ای در زمینه مضرات تک فرزندی، معایب و پیامدهای مهاجرت به شهرها، و تأثیرات آن بر خانواده ها و جامعه به منظور افزایش آگاهی و توانمندسازی زنان در تصمیمگیری های مهم زندگی برگزار شد. علاوه بر این، نمایش فیلم و مستند هایی با محتوای فرهنگی و آموزشی، و برگزاری جلسات شبانه با محوریت موضوعاتی نظیر چرایی فعالیت گروه های جهادی و هدف از اعزام این گروه ها، از دیگر برنامههای اجرا شده در این اردو بود. این جلسات فرصتی فراهم آورد تا شرکتکنندگان بیشتر با اهداف و ارزش های فعالیت های جهادی آشنا شوند و انگیزه ای قویتر برای ادامه راه در آن ها ایجاد شود.
این اردو همچنین فرصتی برای ایجاد تعاملات اجتماعی سازنده و تقویت روحیه همبستگی میان اهالی روستا و جهادگران بود، که نه تنها به رفع نیازهای مادی و معنوی مردم کمک کرد، بلکه به ارتقاء فرهنگ و سطح زندگی در جامعه روستایی انجامید.
اردوی جهادی فرهنگی- آموزشی به مدت 7 روز در روستای آزادگان از توابع شهرستان بن برگزار شد.