بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/11/09 - 14:06
  • - تعداد بازدید: 224
  • - تعداد بازدیدکننده: 217
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست هم اندیشی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با اعضای هیئت های اندیشه ورز نخبگانی چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

نشست هم اندیشی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با اعضای هیئت های اندیشه ورز نخبگانی با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان و جمعی از صاحب نظران و نخبگان استان در حوزه های آب، محیط زیست و عمرانی در استانداری چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری:

در این نشست یعقوب طادی رئیس بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه شنیدن صدای نخبگان باعث ایجاد حس ارزش و اثربخشی در آنها می‌شود و این امر می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند، به اهمیت استفاده از نخبگان و افراد مستعد در حل مسائل استان، اشاره کرد و گفت: تاکنون هیچ گونه بهره‌ برداری از ظرفیت و توان نخبگان در حل مسائل مرتبط با آب و محیط زیست در استان صورت نگرفته است. وی گفت: عدم توجه به نخبگان و افراد مستعد، باعث از بین رفتن روحیه مفید بودن و اعتماد به نفس نخبگان می‌شود و همچنین مانعی برای یافتن راه حل مفید، در حل مسائل ایجاد می‌کند. تاکنون نظرخواهی از نخبگان و افراد مستعد صورت نگرفته و این موضوع باعث مهاجرت نخبگان به خارج از استان و حتی خارج از کشور شده است.

طادی شکل‌گیری هیئت ‌های اندیشه ‌ورز نخبگانی را گامی در راستای ایجاد میدان و مجال بیان نظر و اثرمندی نخبه دانست و گفت: تشکیل هیئت‌ های اندیشه ‌ورز نخبگانی می‌تواند به نظرخواهی از نخبگان کمک کند و بنیاد نخبگان استان نیز در نظر دارد با گسترش هیئت‌ های اندیشه ‌ورز، به این امر کمک کند تا این فرآیند تسهیل شود.

مهدی قبادی نیا دبیر هیئت اندیشه ورز آب، محیط زیست و عمران گفت: هیئت ‌های اندیشه ‌ورز از سال ۱۴۰۲ تأسیس شده ‌اند و این نشان از جوانی و نوپایی این هیئت ‌ها است. با کمک مستعدان برتر و نخبگان، می‌توان به شناخت نقاط قوت و ضعف این هیئت ‌ها پی برد و سپس به یافتن راه‌ حل‌ هایی برای حل مسائل مختلف در حوزه آب و محیط‌زیست پرداخت.

قبادی نیا به اهمیت تشکیل هیئت ‌های اندیشه ‌ورز آب، محیط‌ زیست و عمران اشاره کرد و گفت: این هیئت‌ ها می ‌توانند مدیریت کنونی استان را که به دلیل کمبود نظرات اندیشمندان آسیب ‌هایی را تجربه کرده است، بهبود بخشیده و همچنین به عنوان فضایی مستقل برای اندیشیدن و یافتن راه‌ حل‌ ها عمل کند. وی خاطر نشان کرد: هیئت های اندیشه‌ ورز مشابه یک اتاق فکر هستند که می‌توان از آن به عنوان اندیشکده ‌ای برای طرح پروژه‌ ها نام برد، که در طول سال ‌ها به ایده‌ های قابل اجرا و حل مسائل مهم تبدیل می ‌شوند.

دبیر هیئت اندیشه ورز آب، محیط زیست و عمران به طور خلاصه، اهداف هیئت ‌های اندیشه ‌ورز را یافتن راه‌ حل ‌ها و ارائه یک فرآیند طولانی مدت برای کمک به چالش های استان دانست. وی گفت: اندیشکده یا هیئت اندیشه ‌ورز، با همکاری دانشگاه ها، بنیاد نخبگان و دستگاه ‌های اجرایی، می‌تواند به اهداف و انتظارات مورد نظر دست یابد.

علی حیدری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: اهمیت تشکیل این جلسه را اقدامات عملی انجام نشده و ارائه آنها به بخش های اجرایی، بهره‌ برداری از ظرفیت نخبگان و بهره‌گیری از نخبگان تجربی عنوان کرد. وی گفت: هیئت های اندیشه ورز جهت رفع چالش های استان پذیرای پیشنهادات مستعدان برتر و نخبگان علمی و عملی است.

در ادامه حاضرین در جلسه در خصوص مسائل و چالش های آب، محیط زیست و عمران به بحث و گفتگو پرداختند و ایده ها، نظرات و راهکارهای عملی خود را بیان کردند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,گفتگو,دیدگاه
  • کد خبر : 169619
مدیر چهارمحال و بختیاری
خبرنگار

مدیر چهارمحال و بختیاری