بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/11/23 - 10:33
  • - تعداد بازدید: 112
  • - تعداد بازدیدکننده: 109
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست هم اندیشی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با اعضای هیئت های اندیشه ورز نخبگانی چهارمحال و بختیاری با عنوان ارائه راهکارهای توسعه مشارکت اجتماعی با رویکرد مشارکت در انتخابات برگزار شد.

نشست هم اندیشی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با اعضای هیئت های اندیشه ورز نخبگانی با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان و جمعی از صاحب نظران و نخبگان استان در حوزه اجتماعی و فرهنگی در استانداری چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری:

شهرام خواجوی دبیر هیئت اندیشه ورز اجتماعی به اهمیت هیئت های اندیشه ورز پرداخت و گفت: هدف این هیئت ها بهبود وضعیت اجتماعی با استفاده از نظرات نخبگان و صاحب نظران است وی گفت: مسیر انقلاب پرپیچ و خم است و حضور مردان و زنان ایثارگر باعث شکل‌گیری انقلاب شده است. وی تأکید کرد حضور مردم باعث ایجاد چنین جنبش‌هایی شده است و به روشنی دیده شده که مردم با اقتدار در فتنه ها توانسته ‌اند موضوع را حل کنند.

خواجوی در ادامه مسئولیت پذیری، آگاهی، همکاری گروهی و هدف مشترک را چهار رکن مشارکت عنوان کرد و با استناد به بیانات رهبری گفت: خواص باید به میدان بیایند و نخبگان و اندیشمندان می توانند به انتخابات پرشور کمک کنند و اقتدار ملی، امنیت را به وجود می آورد.

محسن حسین میرزایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: باید راه کارهای عملی برای حل مشارکت مردم در انتخابات ارائه شود. نخبگان می‌توانند با طرح ذهنیت‌ های مختلف این مسئله را حل کنند.

حسین میرزایی گفت: استان چهارمحال و بختیاری تنها استانی است که از یک سال قبل برای برگزاری انتخابات برنامه‌ریزی می‌کند و همچنین وی به کارهایی که تاکنون انجام شده اشاره کرد.

یعقوب طادی رئیس بنیاد نخبگان استان گفت: برای استفاده از نظرات نخبگان در مشارکت‌ها دو راهکار باید اجرا شود. اولین راهکار، درگیر کردن نخبگان و اشتغال آنها است و دومین راهکار، امکان ادامه تحصیل و تحقیق برای نخبگان است. تحصیل و تحقیق با پیشرفت دانشگاه‌ ها بسیار واقعی شده است و بنیاد ملی نخبگان نیز حمایت مالی و معنوی خوبی از دانشجویان در تمام مقاطع ارائه می‌دهد. درخصوص درگیر کردن نخبگان و اشتغال آنها، بنیاد ملی نخبگان دو پیشنهاد ارائه کرده است، یکی تشکیل هیئت های اندیشه ورز نخبگانی و دیگری جذب نخبگان در دستگاه‌ های اجرایی.

طادی گفت: بنیاد ملی نخبگان اهداف هیئت اندیشه ‌ورز را گرد هم آوردن نخبگان و استفاده از اندیشه و تفکرات آنها می داند و نخبگان را به عنوان موتور محرک حرکت‌ های علمی، صنعتی و کشاورزی معرفی کرده‌ است. همچنین نخبگان می توانند موتور محرک مشارکت های اجتماعی نیز باشند و اگر نخبگان رضایت داشته باشند، می توانند افراد جامعه را نیز به مشارکت دعوت کنند. به عبارت دیگر، نخبگان الگوی افراد در جامعه هستند و می توانند تأثیر زیادی در مشارکت داشته باشند.

وی گفت: دستگاه های اجرایی می بایستی در امر جذب نخبگان اقدام لازم را انجام دهند تا  نخبگان به استان های هم جوار و حتی به خارج از کشور مهاجرت ننمایند.

در ادامه حاضرین در جلسه در خصوص مسائل و چالش های اجتماعی با رویکرد مشارکت در انتخابات به بحث و گفتگو پرداختند و ایده ها، نظرات و راهکارهای عملی خود را بیان کردند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,گفتگو
  • کد خبر : 169884
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت