سومین جلسه کارگروه اجرایی طرح ایران گشت (بازدیدهای دانش آموزان مستعد) برگزار شد
سومین جلسه کارگروه اجرایی طرح ایران گشت (بازدیدهای دانش آموزان مستعد) با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان، نمایندگان اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و معاون مدرسه «مهین کریمی»، در بنیاد نخبگان استان چهار محال و بختیاری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان:
در راستای اجرایی سازی اقدام های ملی «سند راهبردی کشور در امور نخبگان» (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی)، به منظور تحقق ماموریت و نیل به اهداف "طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب)" و در اجرای سیاست اجرایی طرح شهاب در محور «هدایت» دوره متوسطه، بنیاد ملی نخبگان با تصویب این شیوه نامه از برگزاری بازدیدهای دانش آموزان مستعد حمایت می کند.
در ابتدای جلسه دکتر یعقوب طادی رئیس بنیاد نخبگان استان به تشریح مجدد شیوهنامه طرح ایران گشت برای اعضای جدید پرداخت. وی با اشاره به اجرای برنامه شهاب با رویکرد شناسایی، هدایت و حمایت دانش آموزان، اجرای برنامه ایران گشت را یکی از سیاست های بنیاد ملی نخبگان در راستای گام دوم یعنی هدایت دانش آموزان دانست و افزود: بازدیدهای دانشآموزان مستعد می تواند دانش آموزان را با ظرفیت ها و دستاوردهای کشور پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به خوبی آشنا کرده و علاوه بر ایجاد حس خودباوری و تقویت عرق ملی، هدایت گر آینده شغلی دانش آموزان بر اساس نیاز واقعی جامعه باشد.
دکتر طادی ضمن اشاره به تغییرات مدیریتی در سطح بنیاد ملی نخبگان و در نتیجه ایجاد تغییراتی در روند اجرای طرح ایران گشت، گفت: سهمیه بازدیدهای طرح ایران گشت برای سال 1402 به دانش آموزان شاغل به تحصیل در مدارس همکار در اجرای فعالیتهای محور هدایت طرح شهاب اختصاص پیدا کرده و اسامی اولین گروه مدارس در استان ها توسط بنیاد ملی نخبگان مشخص و ابلاغ شده است. به این ترتیب دانش آموزان دختر مدرسه «مهین کریمی» شهرستان فارسان و مدرسه «بشری» شهرستان لردگان به عنوان اولین مدارس برای اجرای این طرح انتخاب شده اند.
ایشان خاطرنشان کرد به دلیل مشکلات حقوقی و عدم امکان انعقاد قرارداد با سازمان دانش آموزی، مقرر شده است که مدیر مدارس منتخب و یا یکی از معاونین این مدارس به عنوان مدیر اجرایی طرح تعیین شوند.
رئیس بنیاد نخبگان استان افزود: سهمیه هر مدرسه دو نوبت بازدید (هر نوبت برای 30 تا 40 دانش آموز) بوده و به ازای هر نوبت بازدید، کمک هزینه ای معادل یکصد میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
در ادامه، اعضای حاضر ضمن اعلام آمادگی برای مشارکت در اجرای هرچه بهتر طرح، نظرات خود را ارائه نموده و در خصوص انتخاب مقاصد بازدید (با رویکرد بازدیدهای راهیان پیشرفت) به بحث و بررسی پرداختند. از جمله مقاصد پیشنهادی برای این مرحله از طرح، می توان به مجموعه ظریف مصور، کارخانه حجاب، شرکت هشت بهشت کیش، شرکت روغن نباتی نهان گل، سد کارون 4، نساجی نگین، شرکت پاک پی، پیرغار و قلعه جونقان اشاره کرد.