بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/04/07 - 12:04
  • - تعداد بازدید: 131
  • - تعداد بازدیدکننده: 129
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگاه اصول و ارزش های انقلاب اسلامی در بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد

در راستای اجرایی سازی برنامه های معرفتی هویتی برای نهادینه کردن ارزش های انقلاب اسلامی در میان نخبگان و مستعدین برتر، کارگاه اصول و ارزش های انقلاب اسلامی با حضور نخبگان و مستعدین برتر در بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری:

احمدرضا بسیج عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان و مسئول بسیج اساتید استان ضمن تبریک دهه ولایت و امامت و اعیاد قربان و غدیر خم گفت: تمدن اسلامی یکی از نکات برجسته انقلاب در موقعیت تاریخی فعلی است و امام (ره) به صورت اجمالی و رهبر انقلاب به صورت تفصیلی هدف از انقلاب اسلامی را ایجاد تمدن اسلامی بیان کردند. لذا مساله تمدن اسلامی و افقی که انقلاب می خواست به آن برسد، در حال روشن شدن است و این عمق حرکت انقلاب اسلامی را نشان می دهد و تبیین می کند این جریان تنها در پی ایجاد حکومت اسلامی در مرزهای ملی خود نیست، بلکه سخن از تحقق یک تمدن با همه لوازم تمدنی در عصر جدید است.

بسیج گفت: به اعتقاد ما تمدن های مادی اعم از تمدن سوسیالیستی و لیبرال دموکراسی، به بن بست های مهمی رسیده و صدای فروپاشی تمدن لیبرال دموکراسی مانند تمدن سوسیالیستی به گوش می رسد.

بسیج با بیان این که صفحه ای که بناست همه پازل ها و مسائل انقلاب در آن تعریف شود، تمدن اسلامی است، گفت: باید این صفحه را به خوبی شناخته و نسبت ها را بشناسیم و اقدام و کاری که باید عموم مردم، مدیران، نخبگان، حوزه، دانشگاه و … انجام دهند، این است که همگی موقعیت و رسالت و جایگاه خود را در ایجاد این تمدن بدانند و بشناسند تا بتوانیم یک حرکت هماهنگ ایجاد کرده و پیش روندگی انقلاب را در ایجاد تمدن نوین اسلامی در دنیای امروز تضمین کنیم.

وی عنوان کرد که کشور ما بر پایه ی مردم سالاری دینی اداره می شود. مردم سالاری دینی به معنی این است که اداره و کنترل جامعه، در حوزه ی سیاسی توسط نمایندگان مردم، مطابق با ارزش ‌های دینی و مذهبی صورت می‌گیرد. هدف مردم سالاری دینی حفظ و ارتقای ارزش های دینی با توجه به قوانین مدون شده به شکل امروزی است. بر همین اساس، انعطاف در برابر استدلال برتر، از هر شخص خارج از جایگاه اجتماعی و اعتقادی، ملاک اداره یا کنترل جامعه قرار می‌گیرد. مشروعیت و مقبولیت دینی رئیس جمهور در ایران از مباحث مهم و پیچیده‌ای است که در نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌شود. مشروعیت دینی به معنای تایید از منظر شرع و دین اسلام است که توسط نهادهایی مانند شورای نگهبان و رهبری تضمین می‌شود.

در پایان نخبگان و مستعدان برتر در خصوص سوالات و شبهات خود با مدرس کارگاه به بحث و گفتگو پرداختند

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,گفتگو
  • کد خبر : 172051
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت