بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/09/12 - 11:41
  • - تعداد بازدید: 480
  • - تعداد بازدیدکننده: 472
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور خبر داد:

صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در کسب‌وکارهای اینترنتی آسیب‌دیده حمایت می‌کند/ بازدید از ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از اختصاص تسهیلات جدید از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی دانش‌بنیان آسیب‌دیده خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، با اشاره به نقش کسب‌وکارهای اینترنتی و پلتفرم‌ها در افزایش بهره‌وری، خلق ثروت و ایجاد اشتغال در کشور گفت: در دو ماه اخیر فعالیت شماری از کسب‌وکارهایی که از بستر اینترنت و فضای مجازی برای ارئه خدمات و محصولات خود استفاده می‌کردند با مشکلاتی مواجه شده است. در همین راستا دولت با تدوین و ابلاغ آیین‌نامه حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی تلاش می‌کند خسارت‌های ناشی از اختلالات اینترنت را برای این کسب و کارها به حداقل برساند و فضایی را فراهم کند که آنها بتوانند با بهره گیری حداکثری از زیرساخت ها و بسترهای داخلی و پایدار، نقش موثری در توسعه اقتصاد و اشتغال داشته باشند.
 
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور با اشاره به نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: از آنجا که تعداد قابل توجهی از پلتفرم‌ها و کسب‌ وکارهای اینترنتی آسیب‌دیده، در گروه شرکت­های دانش‌بنیان و خلاق هستند، صندوق نوآوری و شکوفایی نیز بسته‌ای برای کمک به این شرکت‌ها تدارک دیده تا با این اقدام فرصت مناسبی برای بهبود این کسب‌ وکارها و انطباق با شرایط پیش آمده را فراهم کند.

وی با بیان اینکه تسهیلات هر شرکت متناسب ماهیت فعالیت آن و شرایطی که در آن قرار دارد تعیین می­ شود، گفت: برای هر شرکت تا 10 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است که با نرخ ترجیحی و بصورت یکجا پرداخت شده و در یک دوره 12 ماهه بازپرداخت می شود.

دهقانی فیروزآبادی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق مورد نظر عمدتاً در یکی از حوزه‌های «پلتفرم‌های کاربردی و کسب‌وکاری»، «نرم‌افزارهای محتوامحور»، «آموزش مجازی» یا «صنعت بازی‌­های اینترنتی» فعالیت دارند یا بازاریابی و فروش محصولات آنها از طریق پلتفرم های خارجی انجام شده است.

جزئیات بسته حمایت کسب و کارهای اینترنتی

رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این که یکی از جهت گیری های راهبردی این صندوق حمایت از شرکت ها در شرایط خاص است، درباره جزئیات این بسته حمایتی گفت: مبلغ تسهیلات هر شرکت معادل 6 برابر مجموع هزینه‌های حقوق و دستمزد شرکت بر اساس لیست بیمه مهرماه 1401 در نظر گرفته شده است. برای شرکت­های دانش بنیان این تسهیلات تا سقف یک میلیارد تومان به طور مستقیم توسط صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌ها اعطا خواهد شد و شرکت‌هایی که میزان تسهیلات آن‌ها بیش از یک میلیارد تومان باشد، برای دریافت تسهیلات از محل منابع اهرمی صندوق نوآوری و شکوفایی به شبکه بانکی معرفی خواهند شد. همچنین تسهیلات شرکت­های خلاق نیز در سقف 300 میلیون تومان و از طریق عاملیت صندوق­های پژوهش و فناوری پرداخت می شود.

علی وحدت، در ادامه به شرایط شرکت‌های مورد توجه در این بسته حمایتی اشاره کرد و گفت: ملاک تشخیص آسیب‌دیدگی این شرکت‌ها، کاهش حداقل 20 درصدی تعداد نصب، کاربر فعال، میزان بازدید یا ترافیک داده آن­ها در مهر 1401 نسبت به مرداد 1401 است و این تسهیلات شامل شرکت‌های می‌شود که دارای سوابق فروش هستند و فروش سال 1400 آن‌ها کمتر از 50 میلیارد تومان باشد.

وی افزود: این تسهیلات از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق­های پژوهش و فناوری با نرخ 9 درصد و با حداقل تضامین و وثایق مورد نیاز و از طریق بانک­های همکار صندوق با نرخ 12 درصد پرداخت می شود. همچنین بازپرداخت آن پس از گذشت 6 ماه از تاریخ دریافت تسهیلات توسط شرکت، آغاز می شود.

بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با حضور در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف، از بخش‌های فناور مستقر شده در این ناحیه بازدید کرد و با فناوران مستقر در این ناحیه به گفت‌وگو نشست‌.

 

 

دهقانی فیروزآبادی در بخش نخست این بازدید به مجتمع نوآوری شهید ستاری رفت و با شرکت‌های مستقر در این مرکز گفت‌وگو کرد. حوزه مواد موثره گیاهان دارویی، رصد کشاورزی با پهپاد، رباتیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات از محورهای فعالیت شرکت‌های مستقر در مجتمع نوآوری شهید ستاری است.

بازدید از مجتمع خدمات فناوری شریف

دهقانی فیروزآبادی همچنین با حضور در مجتمع خدمات فناوری شریف با شرکت های مستقر در این مجتمع و دستاوردهای آن‌ها آشنا شد. این مجتمع با حضور بیش از 50 واحد خدمات فناوری در حوزه‌های تخصصی مختلف تاسیس شده است. مرکز خدمات آزمایشگاهی نمونه‌سازی و ساخت سریع پشتیبانی تجهیزات الکتریکی از جمله خدماتی است که توسط این مجموعه به واحدهای فناور ارائه می‌شود.


مرکز نوآوری بنتک

 برج فناوری بنتک اولین برج فناوری متعلق به بخش خصوصی در ناحیه نوآوری شریف است که معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از آن بازدید کرد.

برج فناوری و نوآوری بنتک واقع در ناحیه نوآوری شریف، با حضور فعالانی از حوزه های مختلف ایجاد شده است تا بستری باشد برای خلق محصول و خدمت در حوزه‌هایی مانند مخابرات، هوشمند سازی صنعتی، فینتک، پلتفرم‌های زیرساختی و ابری مثل IPTV، VOD، BSS و … سایر دستاوردهایی که مرزهای دانش و فناوری را توسعه ببخشند.

هلدینگ بنتک در حوزه مخابرات فعال است و پروژه های فناورانه گوناگونی را در مدت بیش از  ۲۰ سال فعالیت خودش، به سرانجام رسانده است.

کارخانه نوآوری بایوتکس

در آخرین بخش از این بازدیدها، دهقانی فیروزآبادی با حضور در کارخانه نوآوری بایوتکس از فعالیتهای شرکتها و هسته های فناور مستقر در این کارخانه بازدید کرد. شرکتهایی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیست فناوری، راهکارهای مالی و سرمایه ای در این کارخانه استقرار دارند.

حمید ذوالفقاری رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، مجید دهبیدی‌پور رئیس پارک علم و فناوری شریف و جمعی از مدیران واحدهای فناور مستقر در ناحیه نوآوری شریف، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان را در این بازدیدها همراهی کردند.


  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,گفتگو,دیدگاه
  • کد خبر : 162403
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید