بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/12/05 - 14:40
  • - تعداد بازدید: 370
  • - تعداد بازدیدکننده: 366
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست هم اندیشی ستاد اجرایی برنامه ملی شهاب استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد

نشست هم اندیشی ستاد اجرایی برنامه ملی شهاب با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان، مدیر کل آموزش و پرورش استان، معاونین آموزش ابتدایی و متوسطه آموزش و پرورش و دیگر اعضای ستاد اجرایی در آموزش و پرورش استان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان:

طاهری رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش گفت: در استان چهارمحال و بختیاری پیگیری مسائل مربوط به برنامه شهاب از مهر ماه انجام شده و بر اساس اطلاعاتی که دریافت شده است، در استان باید 20 درصد از معلمان برای اجرای برنامه شهاب آموزش ببینند؛ اما به دلیل شرایط مطلوب استان و وجود تعداد زیادی دانش‌آموزان مستعد در مدارس، تعداد بیشتری از معلمان برای انجام فرآیند شناسایی دانش‌آموزان مستعد در نظر گرفته شده که این دوره توسط اساتید مجرب برای آشنایی با روش‌ های شناسایی دانش‌آموزان مستعد برگزار شده است.

طاهری گفت: در برنامه شهاب جهت بررسی استعداد دانش آموزان 56 گویه وجود دارد که مربوط به استعداد کلامی، ریاضی،  هنری، فضایی، حرکتی و ورزشی، اجتماعی، فرهنگی، دینی و علوم تجربی هستند و آموزگاران باید از یک تا بیست بر اساس استعداد دانش آموزان نمره دهند.

یعقوب طادی رئیس بنیاد نخبگان استان به موفقیت بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش در هدایت دانش آموزان با استعداد برتر در استان اشاره کرد که نشان از فرآیند درست اجرای برنامه شهاب است. وی گفت طرح های حمایتی بنیاد ملی نخبگان تا کنون بیش از 22 طرح حمایتی بوده است که ان شا الله از سال آینده تبدیل به یک طرح مسیر نخبگی خواهد شد و شامل تمام اجتماعات مختلف نخبگانی خواهد شد.

یکی از طرح های بنیاد ملی نخبگان در حوزه دانش آموزی، برنامه ملی شهاب است که چندین سال اجرا شده و هم اکنون هم در حال اجرا است و مشکلاتی هم دارد. از جمله این مشکلات می توان به ملموس نبودن نتایج هدایت دانش آموزانی که استعداد در حوزه های مختلف دارند، اشاره کرد.

طادی خاطر نشان کرد: نکته دیگر استفاده از کانون های مردمی برای حمایت از استعدادهای برتر دانش آموزی در استان است و از نبود کانون های مردمی حمایت کننده در استان ابراز نگرانی کرد. وی ابراز کرد مدارسی که در تربیت دانش آموزان مستعد کوشا بودند، شناسایی شده و به عنوان کانون های مستعدان تحت حمایت مادی و معنوی قرار می گیرند. وی همچنین بر اهمیت فرآیند شناسایی استعدادهای برتر و آموزش معلمان تاکید کرد.

طادی افزود: اگر نحوه شناسایی دانش آموزان برتر به درستی صورت نگیرد، به طور کلی برنامه شهاب با شکست مواجه خواهد شد و اگر حمایت ها از دانش آموزان مستعد واقعی صورت نگیرد، مسیر کلی اهداف این برنامه به بیراهه می رود و کل حمایت ها بی فایده خواهد بود. وی ابراز کرد که معلمان باید به بهترین نحو آموزش ببینند تا بتوانند به درستی استعداد دانش آموزان در حوزه های مختلف را کشف کنند.

افشین امیریان مدیرکل آموزش و پرورش استان به اهمیت نخبه پروری در استان و توجه به استعدادهای درخشان پرداخت و گفت: نخبگان موتور محرک جامعه هستند و یکی از اهداف انقلاب توجه به بحث نخبه پروری است. وی به شهدای نخبه هسته ای اشاره کرد و گفت: اگر کشور به جایی رسیده، از وجود پر برکت نخبگان در همه زمینه ها بوده است.

امیریان گفت: زیرساخت های خوب کشور در زمان کنونی باعث ایجاد مهاجرت معکوس شده است. وی به اهمیت نقش رهبر معظم انقلاب در پیشبرد اهداف جهموری اسلامی پرداخت که از برکات آن می توان به بالندگی بنیاد ملی نخبگان در عصر کنونی اشاره کرد.

مدیر کل آموزش پرورش برنامه شهاب را برنامه ای مفید برای کشف استعداد دانش آموزان و در آینده در پیشبرد اهداف کشور دانست و گفت در زمان کنونی مشکلاتی نیز درخصوص برنامه شهاب و هدایت دانش آموزان پس از دوران ابتدایی پیش روی است که امید است بنیاد نخبگان برنامه ای جامع برای هدایت استعدادها بعد از دوران ابتدایی داشته باشد.

 امیریان درخواست بیشتر شدن جلسات بین وزارت آموزش و پرورش، بنیاد ملی نخبگان و سازمان پرورش استعدادهای درخشان را خواستار شد. وی در ادامه گفت که استان چهارمحال و بختیاری پیشرو در اجرای برنامه شهاب است.

در ادامه اعضای ستاد اجرایی استانی برنامه ملی شهاب در خصوص نحوی اجرا و کشف استعداد دانش آموزان به بحث و گفتگو پرداختند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,گفتگو,دیدگاه
  • کد خبر : 170116
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر