کارگاه آموزشی «مهارت های انتخاب همسر» برای مستعدان برتر برگزار شد.
بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری در راستای برنامه های خود در حوزه نظام مشاوره، کارگاه «مهارت های انتخاب همسر» را برای مستعدان برتر مجرد به صورت حضوری و مجازی برگزارکرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان چهار محال و بختیاری:
بنیاد نخبگان استان به منظور اجرایی سازی گام نخست نظام مشاوره و با رویکرد توانمندسازی اجتماع نخبگانی در مواجهه با مسائل گوناگون، کارگاه «مهارت های انتخاب همسر» را به صورت حضوری و مجازی برگزار کرد.
محمد ربیعی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه شهرکرد و مدرس کارگاه گفت: ابتدا باید فهمید که چرا می خواهید ازدواج کنید و هدفتان چیست. مثلاً آیا در ازدواج به دنبال ثروت هستید یا برای رسیدن به کمال به دنبال همراه می باشید. شما باید اهداف و برنامه آینده خود را مشخص کنید؛ می خواهید در آینده به چه جایگاهی برسید و چه آرزوهایی دارید. سپس با توجه به خواسته ها و اهداف آینده خود معیارهای همسر ایده آل خود را انتخاب کنید.
ربیعی اشاره کرد که برای انتخاب همسر باید چهار مرحله را پشت سر گذاشت: مرحله اول بررسی معیارهای ظاهری قابل قبول، مرحله دوم بررسی معیارهای غیر ظاهری و قابل پرسش (مثل تحصیلات، مذهب، سطح فرهنگی و پایگاه اجتماعی و اقتصادی خانواده)، مرحله سوم شناخت متقابل با هدف شناخت لایههای پنهانی شخصیت بر اساس زمان و تجربه و تعاملات استاندارد (در دوره آشنایی ۳ الی ۶ ماهه و نظارت به صورت نامحسوس و از راه دور)، مرحله چهارم بررسی معیارهای حقیقی خوشبختی و شروع مشاوره.
محمد ربیعی گفت: ملاکهای اصلی ازدواج ویژگیهایی هستند که به هیچ عنوان نباید نادیده گرفته شوند. رعایت این موارد احتمال بروز اختلاف در بین زوجین را به حداقل میرساند. در این خصوص می توان به مواردی چون اخلاق مداری، سلامت جسمی و روانی، اشتراک در اعتقادات و همچنین بلوغ فکری اشاره کرد.
محمد ربیعی اشاره کرد افرادی که ازدواج موفقی می کنند، هم از سلامت جسمانی و روانی برخوردار می شوند و هم از نظر اقتصادی پیشرفت قابل توجهی می کنند که این تحقیقات علمی و ثابت شده در سطح دنیا می باشد.
در ادامه حاضرین نظرات و سوالات خود را مطرح کردند و مدرس کارگاه به سوالات ایشان پاسخ داد.
نظر دهید