نشست هماهنگی اجرای طرح توسعه بکارگیری دانشجویان مستعد تحصیلی در واحدهای اقتصادی (طرح بورسیه صنعتی) برگزار شد
نشست سرپرست بنیاد نخبگان استان با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مدیران صنایع و شرکت های فعال اقتصادی استان، با هدف اجرای بورسیه داوطلبان کنکور و دانشجویان مشغول به تحصیل در صنعت و شرکت های فناور و اقتصادی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری:
یعقوب طادی سرپرست بنیاد نخبگان استان ضمن ارائه فرایند اجرایی بورسیه صنعتی دانشجویان با استعداد برتر استان ها به حاضرین در نشست گفت: در راستای گام دوم انقلاب و با هدف تقویت ارتباط و تعامل موثر میان دانشگاه و صنعت، اشتغال زایی برای نگهداشت دانشجویان با استعداد در واحدهای اقتصادی کشور و جلوگیری از مهاجرت نخبگان، اجرای این طرح ضروری است.
طادی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات و معضلات امروز صنعت کشور، عدم تعامل، هم افزایی و اعتماد بین صنعت و دانشگاه است، خاطر نشان کرد مشارکت دوسویه دانشگاه و صنعت باید مبتنی بر نیاز محوری جامعه باشد و در صورتی که این طرح با مشارکت دانشگاه و صنعت و شرکت های فناور استان به خوبی انجام شود از یک سو منجر به نگهداشت نخبگان در استان خواهد شد و از سوی دیگر مشکلات واحد های اقتصادی به دست دانشجویان آموزش دیده شده در واحد های صنعتی و اقتصادی استان حل خواهد شد.
سرپرست بنیاد نخبگان خاطر نشان کرد: برگزیدگان رویدادهای نخبگانی مورد تأیید بنیاد ملی دانشجویان حائز ۹۰ درصد حد نصاب برگزیدگی در طرح توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی (طرح شهید وزوایی) و رتبه های برتر در آزمون سراسری بدون لحاظ کردن سهمیه می تواند از طرح بورسیه صنعتی استفاده کنند.
طادی گفت: اجرای چنین طرحی مهارت افزایی دانشجویان در حین تحصیل، ایجاد سابقه کاری دانشجو در صنعت، بیمه شغلی دانشجو، استفاده از تسهیلات نظام وظیفه ای برای آقایان، تضمین و تعهد شغلی را برای دانشجویان در پی خواهد داشت از سوی دیگر مشکلات واحد های صنعتی توسط دانشجوی نخبه و مستعد می تواند مرتفع گردد.
کاظم منزوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: حفظ و نگه داشت نیروی انسانی توانمند در استان اهتمام همه جانبه دستگاه های متولی را می طلبد.
منزوی اجرای چنین طرحی را در راستای نگه داشت نخبگان استانی و ارتباط صنعت با دانشگاه را برای پیشرفت و توسعه استان ضروری دانست و افزود: حضور دانشجویان مستعد در صنایع متوسط می تواند در توانمند سازی آنها اثرات بیشتری داشته باشد تا صنایع بزرگ پس لازم است از صنایع کوچک و متوسط و واحد های فناور دانش بنیان نیز در این طرح همکاری و همراهی لازم را داشته باشند
منزوی در ادامه گفت: برخی از رشته های موجود واحد های اقتصادی فعال استان در دانشگاه های استان تدریس نمی شود که مورد نیاز این واحد های اقتصادی می باشد لذا لازم است این مهم با همکاری دانشگاه های استان و واحد های اقتصادی مرتفع گردد.
در ادامه حاضران در نشست نظرات و پیشنهادات و همکاری های خود را در جهت هر چه بهتر اجرا شدن طرح اعلام نمودند و مقرر شد با تشکیل کارگروه مربوطه دستگاه های مرتبط با اجرای طرح با توجه به مصوبات جلسه اقلامات لازم در این خصوص انجام دهند.
نظر دهید