بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/07/08 - 10:56
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدیدکننده: 32
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کارگاه آشنایی با تسهیلات و حمایت های بنیاد ملی نخبگان

کارگاه آشنایی با طرح های حوزه دانش آموزی و دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی شهرکرد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری

به مناسبت دهم مهرماه سالروز ولادت شهید دکتر مصطفی چمران که عنوان روز ملی نخبگان در تقویم درج شده است، بنیاد نخبگان استان برنامه های متنوعی با هدف آشنایی اقشار مختلف جامعه با مأموریت و اهداف بنیاد برگزار می کند. از جمله این برنامه ها برگزاری کارگاه های آشنایی با طرح های حمایتی بنیاد ملی نخبگان است.

در این کارگاه عمار ادیم، کارشناس بنیاد نخبگان استان عنوان کرد بنیاد نخبگان در اجتماعات مختلف طرح های گوناگونی را در حال اجرا دارد. از حمایت های بنیاد ملی نخبگان، تسهیلات ویژه دانش آموزان است، چراکه توسعه بنیان کشور با پیشرفت و هدایت جامعه دانش آموزی میسر است.

ادیم با اشاره به برگزاری طرح شناسایی و هدایت استعداد های برتر (شهاب) در مدارس، بیان کرد: هدف از این طرح شناسایی دانش‌آموزان دارای استعداد های برتر کشور و هدایت آنان در مسیر تحصیل باکیفیت، مهارت ‌آموزی و پرورش استعداد های خاص آنان است، در این طرح دانش‌آموزان دارای استعداد برتر توسط معلمان شناسایی شده تا در مسیر پیشرفت هدایت شوند.

وی گفت: یکی دیگر از طرح های بنیاد نخبگان در حوزه دانش آموزی، طرح ایران گشت است. بنیاد ملی نخبگان به منظور ایجاد شناخت، امید و انگیزه در دانش‌آموزان در جهت تلاش برای جذب و فعالیت در مراکز پژوهشی، تولیدی و مدیریتی کشور در آینده، از برگزاری بازدیدهای دانش‌آموزی مستعدان( ایران گشت) حمایت می‌کند.

کارشناس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری با اشاره به طرح های بنیاد نخبگان در حوزه های دانشجویی در استان، عنوان کرد: بنیاد ملی نخبگان  به منظور رشد و ارتقاء جامع و چند بعدی دانشجویان مستعد در سال های ابتدای ورود به دانشگاه، در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی و تربیتی، از تشکیل هسته های استاد محور علمی و فرهنگی با محوریت یک استاد راهبر پشتیبانی می کند.

از دیگر طرح ها در حوزه دانشجویی می توان به طرح بورسیه صنعتی اشاره کرد. اهداف این طرح: شناسایی، توانمندسازی، جذب سرمایۀ انسانی مستعد برتر و نخبه در واحدهای اقتصادی کشور می باشد. آموزش­ مهارت ‌‏های لازم و مرتبط با نیازهای واحدهای اقتصادی به دانشجو؛ ارتقای توانمندی ­‌های عملی و فنی استعدادهای برتر، استفاده از ظرفیت‏‌های اجتماع نخبگانی برای ارتقای فعالیت­‌های واحدهای اقتصادی، از دیگر اهداف طرح بورسیه صنعتی می باشد.

وی افزود طرح شناسایی، رشد و تعالی صاحبان استعداد های برتر و نخبگان در مسیر نخبگی که بنیاد ملی نخبگان به منظور توانمندسازی، مهارت افزایی و شکوفایی استعداد های فردی و گروهی دانشجویان صاحب استعداد های برتر اجرا می نماید، از دیگر طرح های حمایتی بنیاد ویژه دانشجویان مستعد می باشد.

همچنین بنیاد برای برگزیدگان المپیادهای دانش آموزی و رتبه های برتر کنکور سراسری، برنامه حمایتی برای جذب ایشان در رشته های الویت دار کشور در نظر گرفته است.

ادیم افزود بنیاد ملی نخبگان اختراع‌ های ثبت شده در مرکز مالکیت معنوی را در سه سطح، شناسایی و به منظور هدایت آنها، تسهیلات توانمند سازی برای تحقق مواردی نظیر ثبت بین‌المللی اختراع، تأسیس شرکت نوپای دانش‌ بنیان، تسهیل فرایند نمونه ‌سازی و شرکت در نمایشگاه‌ های داخلی و بین‌المللی اعطا می‌کند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,گفتگو
  • کد خبر : 173360
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت