نشست هم اندیشی استاندار چهارمحال و بختیاری با نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی استان برگزار شد
با هدف ارائه راهکارهای مناسب و تعامل هر چه بیشتر جهت پیشگری از آسیب های اجتماعی، نشستی با حضور استاندار و جمعی از سرآمدان و فعالان فرهنگی و اجتماعی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان:
در این نشست اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ضرورت برگزاری چنین نشست هایی با حضور فعالین فرهنگی افزود: زمانی به توسعه فرهنگی اجتماعی دست خواهیم یافت که تمام چالش های فرهنگی اجتماعی به کمک سرآمدان آن حوزه به خوبی بررسی گردد.
عباسی گفت تا وقتی که بخواهیم مشکلات و مسائل جامعه را با امکانات و تسهیلات دولتی حل کنیم هیچ اتفاق مثبتی رخ نخواهد داد مگر اینکه از توان و فکر و ایده نخبگان در راستای حل مشکلات جامعه استفاده شود.
عباسی در ادامه به مسئولیت پذیری اجتماعی اشاره داشت و افزود: اگر بخواهیم شکوفایی فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی را در جامعه احساس کنیم باید تمامی آحاد مردم مسئولیت اجتماعی خود را در قبال جامعه به خوبی انجام دهند.
مجتبی بنیادیان رییس بنیاد نخبگان استان گفت: کارگروه تخصصی آسیب های اجتماعی بنیاد نخبگان بر اساس ضرورت و به در خواست دستگاه های اجرایی مربوطه استان در ابتدای سال 97 تشکیل گردید و تا کنون این کارگروه توانسته راهکارهای خوبی را در خصوص برخی معضلات اجتماعی استان ارائه دهد.
بنیادیان به آموزش مهارت های زندگی از دوران کودکی و مقطع دبستان اشاره داشت و افزود: بهترین زمان برای آموزش مهارت های زندگی برای کاهش آسیب های اجتماعی از سنین مدرسه می باشد زیرا در چنین سنی ذهن افراد آماده پذیرش بوده و آموزش ها در شکل دادن شخصیت افراد مؤثر خواهد بود.
بنیادیان گفت: برای توسعه فرهنگی در جامعه باید سرمایه گذاری بلند مدت صورت گیرد و تمامی المان های موثر در فرهنگ سازی در جامعه باید نقش خود را به درستی ایفا نمایند.
طیبه شریفی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و رییس کارگروه آسیب های اجتماعی بنیاد نخبگان گفت: آموزش و آگاهی نقش مهمی در سلامت روان جامعه دارد زیرا بسیاری از آسیب ها، بی نظمی ها، ناهنجاری ها نظیر بیکاری، اعتیاد، فقر، خودکشی، طلاق و... برگرفته از عدم آگاهی و آموزش های مورد نیاز به خانواده ها می باشد.
شریفی با اشاره به اینکه برای کاهش آسیب های اجتماعی باید به صورت گسترده همه بسترها و عوامل موثر در بروز آنها را مورد توجه قرار داد گفت: آموزش مهارت های زندگی به افراد می تواند پیش نیاز کاهش آسیب های اجتماعی باشد که البته برای اثرگذاری بیشتر باید این آموزش ها به صورت مدون و برنامه ریزی شده از طرف متولیان هر حوزه به گروه های مخاطب ارائه گردد.
در ادامه جلسه افراد شرکت کننده نقطه نظرات در نشست ارائه و بحث تبادل نظر شد.
در پایان با مشخص شدن چند دستور کار برای جلسات آتی مقرر شد این نشست ها بطور تخصصی هر دو ماه یکبار تشکیل، تا بتوان راهکارهای قابل اجرا اتخاذ گردد.