نشست مشترک بنیاد نخبگان و پارک علم و فناوری با دانشجویان مستعد استان برگزار شد
نشست مشترك بنياد نخبگان و پارك علم و فناوري با دانشجویان مستعد استان درخصوص مسائل حوزه فناوري با نگاه ويژه بر ظرفيت هاي پارك علم و فناوري، به منظور نهادینه ساختن فرهنگ ایجاد کسب و کار از طریق ایده و کارآفرینی و انتقال تجارب شرکت های موفق دانش بنیان و کارفرینان موفق استان و آشنایی مستعدان برتر بومی خارج و داخل استان با فعالیت های بنیاد نخبگان و پارک علم و فناوری، به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي بنياد نخبگان استان چهارمحال و بختياري:
این نشست با حضور رؤسا و کارشناسان بنیاد نخبگان، پارک علم و فناوری، مستعدان برتر، مديران شركت های فناور و كارآفرينان موفق استان به همت بنیاد نخبگان و با همکاری پارک علم و فناوری برگزار شد.
مجتبي بنياديان رييس بنياد نخبگان بر ضرورت برگزاری چنین نشست هایي تاکید کرد و افزود: برگزاری چنین نشست هايي از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا انتقال اندوخته های تجربی و اندیشه مديران شركت های فناور موفق و كارآفرينان، روشنگر مسیر برای دانشجویان و مستعدان برتر خواهد بود.
بنیادیان در ادامه به اين موضوع اشاره كرد كه استان چهارمحال و بختیاری دارای دانشجویان مستعد بسياري می باشد که هر ساله در سامانه بنياد ملي نخبگان درخواست خود را ثبت كرده و پس از بررسي درخواست ايشان، از تسهيلات بنياد ملي نخبگان بهره مند مي شوند. ايشان افزود: هر سال علاوه بردانشجویان شاغل به تحصیل در استان، تعداد زیادی نیز در دانشگاههای معتبر کشور از جوایز تحصیلی بهرهمند و برخوردار می شوند.
بنیادیان گفت: عليرغم اينكه دانشجویان بومی خارج استان جهت پيگيري امور بررسي پرونده خود به بنياد نخبگان استان ديگري مراجعه مي نمايند، اما انتظار می رود كه ايشان در برنامه هايی که توسط بنياد نخبگان استان چهارمحال و بختياري براي مستعدين برگزار مي گردد، حضور قابل توجهی داشته باشند.
بنیادیان گفت: نظر به اینکه رسالت اصلی بنیاد نخبگان، شناسایی، حمایت و هدایت مستعدان برتر است، ترویج فرهنگ دانشبنیان، تکمیل چرخۀ نوآوری و تبدیل دارایی فکری به ثروت و ایجاد اشتغال نیز از اولویتهای این بنیاد می باشد.
اسماعیل پیرعلی رییس پارک علم و فناوری استان با اشاره به اینکه برگزاری نشست مشترک بنیاد نخبگان و پارک علم فناوری با مستعدان برتر برای آنها می تواند همراه با انتقال تجربه از شرکت های موفق دانش بنیان باشد، افزود: پارک علم و فناوری ظرفیت لازم را برای مستعدان برتر فراهم کرده تا بتوانند کارآفرینی کنند و اثرگذاری مثبتی برای جامعه داشته باشند.
پیرعلی ضمن ابراز خرسندی از تعامل سازنده و برنامه های بنیاد نخبگان، همکاری های پیش رو را امری بسیار لازم دانست و ابراز امیدواری کرد با هم افزایی مجموعه هایی مانند پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان استان و سایر دستگاه های آموزشی و پژوهشی، شاهد رشد روز افزون اقتصاد مبتنی بر دانش در استان باشیم.
پیرعلی گفت: در گذشته توسعه فناوری با راه اندازی کارخانجات بود در حالی که امروزه توسعه بیشتر مبتنی بر ایجاد زیست بوم علم و فناوری است و این امر با ترویج فرهنگ علم و فناوری و توسعه شرکت های فناور و دانش بنیان امکان پذیر می باشد.
محمد جواد اعرابی مدیر مرکز رشد واحدهاي فناور پارک علم و فناوری استان ضمن معرفی و ارائه گزارشی از فعالیت ها و حمایت های پارک علم و فناوری استان افزود: در حال حاضر ۱۴۲ هسته فناور و شرکت دانشبنیان در استان فعال است که ۲۳۰ میلیارد تومان گردش مالی دارند و در سال گذشته با وجود محدودیتهای ناشی از کرونا ۵۰۰ هزار دلار صادرات به کشور های دیگر داشته اند.
اعرابی از توسعه فضاهای فیزیکی مراکز رشد طی سال های اخیر خبر داد و افزود: فضای فیزیکی پارک از پنج هزار و ۲۰۰ متر در سال ۹۴ به ۱۶ هزار مترمربع در سال جاری افزایش یافته که ۷۰ درصد این واحدها تملکی و ۳۰ درصد استیجاری است.
وی به طرح جامع پارک علم و فناوری استان نیز اشاره کرد و گفت: این طرح در ۴.۳ هکتار و با زیربنای پنج هزار و ۱۵۰ مترمربع ایجاد شده است كه فضای مناسبی را برای استقرار شرکت های فناور استان فراهم می آورد.
در پایان مدیران عامل شرکت هاي دانش بنیان موفق با انتقال تجارب خود براي حاضرين پرداخته و به پرسش هاي مستعدين برتر پاسخ دادند.