اعطای جایزه علمي امام صادق (ع) به دانش آموزان مستعد مناطق کم برخوردار استان چهارمحال و بختیاری
در راستاي ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه، دومين دوره اعطاي جايزه علمي امام صادق (ع) به همت بنیاد نخبگان و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان چهارمحال و بختیاری با حضور مسئولين بنیاد نخبگان استان، اداره کل اوقاف و امور خیریه، اداره كل آموزش و پرورش، کمیته امداد، بهزيستي، مؤسسه خيريه آبشار عاطفه ها و دانش آموزان مستعد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری:
مجتبی بنیادیان رئیس بنیاد نخبگان استان به ضرورت ترویج فرهنگ وقف علم و فناوری اشاره داشت و افزود: شایسته است موقوفات وافقان به سمت نیاز واقعی جامعه هدایت شود، همان طور که بسیاری از دانشگاه های برتر دنیا توسط واقفین علم و فناوری تاسیس و اداره می شوند.
بنیادیان خاطر نشان کرد: تخصیص موقوفات به مراکز علمي و فناوری به ویژه کارآفرینان و مخترعین، به تقویت اکوسیستم کارآفرینی و به بار نشستن ایده های نوآورانه آنها منجر خواهد شد.
رئیس بنیاد نخبگان استان گفت: حمایت از دانش آموزان مستعد کم برخوردار استان می تواند انگیزه و رغبت برای تلاش بیشتر را در بین آنها ایجاد کند و الگوی بسیار مناسبی برای سایر دانش آموزان باشد که حتی در شرایط سخت هم می توان پیشرفت بسیار خوبی در زمینه تحصیلی داشت.
حجت الاسلام و المسلمين حسن امیری مديركل اوقاف و امور خیریه استان به نقش وقف و اثرات آن در باقی الصالحات اشاره داشت و افزود: سه چیز پس از مرگ برای انسان باقی می ماند که مهمترین آن وقفی است که در زمان حیات انجام داده ایم و امروزه مدیون بسیاری از واقفان گذشته می باشیم که وقف را در جامعه فرهنگ سازی کردند.
امیری به ضرورت وقف بر اساس نیاز واقعی کشور اشاره داشت و افزود: با توجه به نیاز کشور به خیرین به ویژه خیرین علم و فناوری، می توان خیرین را به این سمت سوق داد تا با کمک های مادی و معنوی تحول اساسی در جامعه علمی ایجاد کنند.
وی گفت: متاسفانه موقوفات درحوزه وقف علمی بسیار کم رنگ است و ترویج فرهنگ وقف علم و فناوری در جامعه می تواند اثرات مثبتی در حمایت از نخبگان و توسعه پایدار داشته باشد.
لازم به ذکر است در این مراسم به 14 نفر از دانش آموزان مستعد مناطق کم برخوردار جایزه امام صادق (ع) اهدا شد.