بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/02/13 - 13:44
  • - تعداد بازدید: 340
  • - تعداد بازدیدکننده: 110
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به همت بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری

کارگاه مجازی «مدیریت خشم و استرس» برگزار شد

به منظور توان‌افزایی و مهارت‌آموزی مستعدان برتر و با هدف پیشگیری از آسیب­ های فردی و اجتماعی، کارگاه آموزشی «مدیریت خشم و استرس» به صورت مجازی توسط بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری برای مخترعین و مستعدان برتر استان برگزار کرد.

~/Asset/News/News/Image/clipart/pic116.jpg

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان:


توجه به نیازهای روحی و معنوی اجتماع نخبگانی یکی از اصول برنامه های آموزشی بنیاد ملی نخبگان می باشد. از طرفی خشم و استرس در موقعیت های تنش زا در بطور طبیعی در افراد ایجاد می شود. لذا به منظور توان افزایی و مهارت آموزی مستعدان برتر و با هدف پیشگیری از آسیب های فردی و اجتماعی، ارتقاء سطح سلامت روان و توانمند‌سازی مستعدان برتر با کسب مهارت های زندگی فردی و اجتماعی، کارگاه آموزشی «مدیریت خشم و استرس» برگزار گردید.


دکتر محمد ربیعی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه شهرکرد و مدرس کارگاه با اشاره به آشنایی با استرس و پیامد های آن گفت:  شناخت علل و عوامل استرس زا و آشنایی با استراتژی ها و فنون مدیریت استرس می تواند به کاهش استرس کمک شایانی داشته باشد که البته عدم تامین خواسته ها می تواند یکی از علل مهم خشم و استرس در افراد باشد.


محمد ربیعی گفت: اینکه هر چه افراد توانمندی های خود را مانند مهارت های فضای مجازی، حسابداری ، مدیریت مالی، مهارت های ارتباطی و آشنایی با زبان دوم  و... را افزایش دهند ، استرس را کمتر تجربه خواهند کرد.


محمد ربیعی گفت: جامعه می تواند با تامین خواسته افراد  در کاهش استرس و خشم موثر باشد و در هر جامعه ای که تنوع و هموار کردن مسائل بیشتر باشد کاهش استرس کمتر دیده شده است. بطور مثال کاهش بوروکراسی اداری می تواند در کاهش استرس افراد نقش بسزای داشته باشد.


ربیعی در بخشی دیگر به پیامدهای فیزیولوژیکی، پیامد های روانشناختی، پیامد های رفتاری، هزینه های استرس، علل فردی، علل فرا سازمانی پرداخت و گفت: اختلالات روان، خشم و عصبانیت، افسردگی، کناره گیری و انزوا، ترس و اضطراب، کابوس و اضطراب، کابوس و وحشت شبانه، تنش و حساسیت می تواند از پیامد های روانشناختی باشد.


در ادامه حاضرین نظرات و سوالات خود را مطرح کرده و در تمرین های کارگاه شرکت فعال داشتند.


این کارگاه 10 اردیبهشت ماه  با تدریس دکتر محمد ربیعی (عضو هیئت علمی گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه شهرکرد) به صورت مجازی و با حضور جمعی از مستعدین برگزار شد.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 135098
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم