بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/04/03 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 165
  • - تعداد بازدیدکننده: 126
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رییس بنیاد نخبگان استان از دستاوردها و میزان پیشرفت هسته های پژوهشی طرح شهید احمدی روشن بازدید کرد

 

مجتبی بنیادیان رییس بنیاد نخبگان استان، با حضور اساتید و دانشجویان طرح شهید احمدی روشن، از دستاوردها و پیشرفت‌های هسته‌ های پنجمین دوره طرح شهید احمدی روشن بازدید کرد.

~/Asset/News/News/Image/1400/Sayer/Picture1.jpg

بنیادیان هدف از این طرح را آموزش دانشجویان مستعد در بستر حل یک مسئله واقعی، افزایش مهارت های اجتماعی و ایجاد حس خودباوری در دانشجویان مستعد، هدایت دانشجویان مستعد برای حل مسئله های راهبردی کشور، ایجاد شبکه دانشجویان دارای توانایی کار گروهی و حل مسئله و افزایش اعتماد دستگاه های اجرایی، مراکز علمی و بخش خصوصی به دانشجویان مستعد دانست.


بنیادیان ضمن گفت وگو با دانشجویان طرح احمدی روشن و در جریان قرار گرفتن مسائل آنها گفت: دانشجویان علاقمند به تحقیق و پژوهش باید نحوه تحقیق و پژوهش و کار تیمی را به خوبی فرا گیرند که این طرح در این راستا حرکت خوبی را برای دانشجویان علاقه مند در پی داشته است.


سعید ریزی دیزیچه استاد راهبر طرح احمدی روشن، ضمن ابراز خرسندی از تشکیل هسته های پژوهشی طرح احمدی روشن و حمایت های مادی و معنوی بنیاد نخبگان استان گفت: اجرای طرح احمدی روشن می تواند باعث هم افزایی و همکاری خوب دانشگاه ها شده و این مهم می تواند نقش و اثربخشی خوبی را در ارتباط صنعت و دانشگاه ایفا کند.


شجاع قربانی دیگر استاد راهبر طرح احمدی روشن با بیان اینکه طرح شهید احمدی‌ روشن باعث شناسایی دانشجویان برتر و توانمند شده است، گفت: این طرح توانسته شور و اشتیاق زیادی در بین دانشجویان ایجاد کند و دانشجویان را به کار تحقیقات کاربردی، کار تیمی و کارآفرینی ترغیب کند.


مهدی قاسمی ورنامخواستی استاد راهبر طرح احمدی روشن گفت: بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری حمایت های خوبی از هسته های طرح احمدی روشن کرده و همچنین بنیاد نخبگان تا کنون توانسته است تعامل خوبی با دانشگاه های استان برقرار کند و مسیر را برای اجرای طرح احمدی روشن هموار کند.


در ادامه دانشجویان هسته پروهشی طرح احمدی روشن ضمن ارائه گزارشی از عملکرد تیم خود و میزان پیشرفت طرح، تشکیل این هسته ها را برای دانشجویان در زمینه های توانمند سازی، کار گروهی، حل مسئله، افزایش اعتماد به نفس، کارآفرینی و ایده پردازی  و استفاده از تجربیات صنعت، بسیار مفید و اثر بخش دانستند.


لازم به ذکر است در این دوره سه هسته تحقیقاتی شامل «تشخیص بیماری آسیت در مرغداری با استفاده از تجهیزات بر بستر اینترنت اشیاء»، «بررسی اثر گال باکتریایی بر موفقیت پیوند به شیوه استنتلینگ در ارقام تجاری رز شاخه بریده» و «تولید صنعتی و ارزیابی خاک پوششی برای پرورش قارچ تکمه»، روی طرح های خود به تحقیق پرداختند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 135080
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم