بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/11/10 - 14:34
  • - تعداد بازدید: 180
  • - تعداد بازدیدکننده: 149
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست هم انديشي مستعدين برتر با مديركل و كارشناسان اداره كل بهزيستي استان

این نشست در راستای همکاری های مشترک این دو نهاد به منظور ارائه راه حل های مناسب توسط نخبگان و هموار ساختن مشکلات و معضلات بهزیستی استان برای بهتر زیستن اقشار آسیب پذیر جامعه، با حضور رئیس بنیاد نخبگان، مدیرکل و کارشناسان اداره كل بهزیستی و همچنين تعدادی از مستعدان برتر برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/1400/Sayer/IMG_0580.JPG

 به گزارش روابط عمومي بنياد نخبگان استان چهارمحال و بختياري:


مجتبي بنياديان رييس بنياد نخبگان بر ضرورت برگزاری چنین نشست هایي تاکید کرد و افزود: برگزاری اين چنین نشست ها از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و همکاری های مشترک این دو نهاد نقش بسزايي در راستای توانمندسازی جامعه هدف بهزيستي خواهد داشت.


رییس بنیاد نخبگان استان درخصوص مفهوم واژه نخبه، مستعد برتر، فعالیت نخبگانی و بند «ث» ماده 64 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی توضيحاتي ارائه کرد و افزود: هدف اصلی بند مذكور، همکاری های مشترک نهادهای اجرایی برای شناسایی صحیح مسائل، شرایط و امکانات برای فراهم شدن زمینه های نخبه شناسی، نخبه پروری، نخبه گزینی و نخبه گماری در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی، هنری، حوزوی و غيره می باشد.


بنیادیان با اشاره به اینکه بهزیستی رسالت مهمی در توانمندسازی اقشار آسیب پذیر جامعه بر عهده دارد، افزود: برای اینکه اداره کل بهزیستی بتواند به خوبی رسالت خود را انجام دهد، نیازمند همكاري تمامی ارگان های ذی ربط می باشد؛ چرا که وظیفه مهم و پیچیده ای را برعهده دارد و شايسته است كه نخبگان اهتمام خود را در این زمینه بکار گيرند.


بنیادیان گفت: در بین جامعه تحت حمایت بهزیستی، مسلماً افرادي وجود دارد كه دارای استعداد برتر می باشند، ولي به دليل شرایط زندگی نامناسب نتوانسته اند استعداد خود را شکوفا کنند و در جهت درست استفاده کنند. امید است با شناسایی این افراد و حمایت از ايشان، بتوانند استعداد خود را به خوبی پرورش دهند.


عسگری مدیر کل بهزیستی استان در ابتدا به تشريح فعالیت های بهزيستي پرداخت و افزود: همانگونه که پیشگیری بهتر از درمان می باشد، هر فعالیتی که انجام می شود اگر پایه علمی نداشته باشد، قطعاً به نتیجه مطلوبی نخواهد رسید. در همین خصوص این نشست در راستای استفاده از نقطه نظرات نخبگان استانی برای حل مشکلات و معضلات این نهاد برگزار شده است.


عسگری با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری دارای 32 هزار معلول جسمی و حرکتی می باشد، افزود: انتظار می رود برای بهبود شرایط زندگی این افراد و همچنين افرادی که به هر دلیلی شرایط زندگی مناسبی ندارند (و بعضاً دارای استعداد های خوبی هم می باشند)، راهکارهای خوبی توسط نخبگان استان ارائه شود تا به مرز نخبگی برسند و اثرگذاری مثبتی در جامعه داشته باشند و لذا آسیب ها در جامعه کاهش پیدا کند.


مدیرکل بهزیستی استان ضمن ابراز خرسندی از برنامه های بنیاد نخبگان، همکاری های پیش رو را امری بسیار لازم دانست و ابراز امیدواری کرد با هم افزایی مجموعه هایی مانند بنیاد نخبگان، دانشگاه های استان و سایر دستگاه های آموزشی و پژوهشی، بتوان مشکلات اقشار آسیب پذیر را هموار ساخت.


در ادامه، مستعدان برتر و همچنين معاونين و كارشناسان اداره كل بهزيستي به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.


لازم به ذکر است: تهیه بانک اطلاعاتی از مستعدان بهزیستی و ارانه به بنیاد نخبگان، تهیه بانک اطلاعاتی از کارشناسان و متخصصان بهزیستی و ارائه به بنیاد نخبگان و همچنين تشکیل کارگروهی متشکل از نخبگان برای ارانه راهکارهای اجرایی برای کاهش آسیب های اجتماعی، مهمترین مصوبات این نشست بود.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 134436
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم